Infovox iVox

Infovox iVox 2.0.1

Nederlandstalige stemmen voor de Mac

VOOR

  • Integreert perfect met Voice-Over

TEGEN

  • Moeilijk wisselen gesproken talen

Uitmuntend
8

Infovox iVox brengt 2 Nederlandse en 2 Vlaamse stemmen naar je Mac en voegt ze toe aan de standaardapplicatie VoiceOver. Deze gebruikt digitale Engelstalige stemmen voor 't foutloos voorlezen van Engelse teksten op je scherm. Laat je VoiceOver een Nederlandse tekst voorlezen, dan is de uitspraak niet om aan te horen. Hiervoor biedt het stemmenpakket van Infovox iVox een mooie oplossing.

VoiceOver leest meldingen en teksten nauwkeurig en hardop voor, zodat je geen scherm hoeft te zien om optimaal gebruik te maken van je computer. Met Infovox iVox maak je VoiceOver meertalig, zodat 't zich niet langer beperkt tot 't Engels en het in één klap 22 verschillende talen machtig is. Zo worden Nederlandse teksten, maar ook Franse en Turkse taal correct en met de juiste stem ten gehore gebracht.

Infovox iVox is een welkome toepassing voor luisteraars die hun Mac graag in een ander taal dan Engels horen spreken. Er is echter een probleem dat Infovox iVox niet weet te tackelen; menig gebruiker werkt met software in verschillende talen en bezoekt sites die teksten in vreemde talen bevatten. Vooralsnog blijft 't onduidelijk hoe je snel tussen taal en stem switcht.

Ben je afhankelijk van een goede voorleesstem voor 't bedienen van je Mac, dan ben je zeker gebaat bij de kwalitatief hoogwaardige Nederlandstalige stemmen van Infovox iVox. Let op: bij ons download je een Nederlandstalige demo die alleen geschikt is voor Mac OS X 10.6, oftewel Snow Leopard.

Infovox iVox

Download

Infovox iVox 2.0.1

Beoordelingen about Infovox iVox